Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ (Αγγελική Δαρλάση) / Σκέψεις & Κριτική

Share

Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ

Η γοργόνα που βγήκε στη στεριά

Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑΤο νέο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση σε εικονογράφηση Μάριας Μπαχά, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ανήκει στη σειρά Μικρές Καληνύχτες.

Μια όμορφη γοργόνα έβγαινε κάθε τόσο στον αφρό της θάλασσας και αγνάντευε τη στεριά. Ένας φωτορεπόρτερ που είχε βγει βαρκάδα, την έβγαλε φωτογραφία και η εικόνα της βρέθηκε παντού. Στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες και περιοδικά. Γέμισε η θάλασσα βάρκες, με ανθρώπους που ήθελαν να τη δουν από κοντά.

Μέσα σε ένα καΐκι ήταν και ένας νεαρός με όνειρο να συναντήσει μια γοργόνα. Ο νεαρός και η γοργόνα αγαπήθηκαν με τη πρώτη ματιά. Μα είναι δυνατόν ένας άνθρωπος και μια γοργόνα, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους να καταφέρουν να είναι μαζί; Μπορεί η γοργόνα να ζήσει μακριά από τη θάλασσα;

Ένα όμορφο παραμύθι για την δύναμη της αγάπης. Μια τρυφερή και γλυκιά ιστορία που σίγουρα θα τη λατρέψουν οι μικροί αναγνώστες.

της Αγγελικής Παπαθανασίου

Αγγελική Παπαθανασίου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Λατρεύω το διάβασμα κι η αγάπη μου αυτή με οδήγησε στην παρακολούθηση σεμιναρίων δημιουργικής γραφής για το παιδικό - εφηβικό βιβλίο και το παραμύθι. Συνεργάζομαι με το blog thematofylakes.gr στην ενότητα της παιδικής -εφηβικής λογοτεχνίας ενώ είμαι διαχειρίστρια της ομάδας στο f.b. https://www.facebook.com/groups/316030625479622/?ref=aymt_homepage_panel

Άρθρα - Website

Follow Me:
Facebook

Κατηγορία: ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Tags: , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *