«Καρδιά πάνω σε ρόδες» της Άντρης Αντωνίου / νέες κυκλοφορίες

Share

«Καρδιά πάνω σε ρόδες» της Άντρης ΑντωνίουΚυκλοφορεί το «Καρδιά πάνω σε ρόδες» της Άντρης Αντωνίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το «Καρδιά πάνω σε ρόδες» της Άντρης Αντωνίου απευθύνεται σε παιδιά που μπαίνουν στην εφηβεία. Σε αυτήν την ηλικία βρίσκεται και η Χαρά, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας. Η Χαρά εκτός των άλλων δυσκολιών της ηλικίας της έχει και τον Σπύρο, τον μικρό της αδερφό που την ταράζει κάθε τόσο με τα πειράγματα και τις «σπαστικές» ερωτήσεις του…


Από το οπισθόφυλλο:
Λένε πως, όταν μπαίνεις στην εφηβεία, σου συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Η Χαρά, πάλι, δεν έχει παρατηρήσει καμία αλλαγή. Το καλοκαίρι, πριν από το γυμνάσιο, πάει για διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Εκεί γνωρίζει τον Αντρέα, ένα αγόρι στην ηλικία της. Τα πράγματα πάνε σχετικά καλά, ώσπου στην παρέα προστίθεται η ξαδέλφη της, η Έλενα.

Ε, κάπου εκεί η εφηβεία χτυπά! Και το αποτέλεσμα είναι μια θεότρελη περιπέτεια που δε θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της!»

«Καρδιά πάνω σε ρόδες» της Άντρης ΑντωνίουΛίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η
Άντρη Αντωνίου γεννήθηκε στην Κύπρο το 1980. Αποφοίτησε από το Τµήµα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου και εργάζεται ως δασκάλα. Παραμύθια της «Το εφταπόδι» και «Το ριζικόν» έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της «Μπελαδομαγνήτης», που τιμήθηκε µε το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας Κύπρου για Μεγάλα Παιδιά και Εφήβους του 2012 και «Πηνελόπη», που συμπεριελήθφη στη βραχεία λίστα των Κρατικών Βραβείων του 2013. Το 2015 το ανέκδοτο μυθιστόρημά της µε τίτλο «Από τους τέσσερις ο τέταρτος» απέσπασε έπαινο στον διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Διατηρεί ιστοσελίδα στη διεύθυνση antriantoniou.com

Συγγραφέας: Άντρη Αντωνίου (website)
Έκδοση: Εκδόσεις Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2016
Σειρά: Ξινόμηλο (11+ ετών)
Διαστάσεις: 14×21 cm
Σελίδες : 144
ISBN: 978-618-01-1571-0

Πληροφορίες από τον Εκδότη >>

Κατηγορία: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *