Εκδόσεις Σαΐτα

Share

Εκδοσεις ΣαιταΌπως η πορεία της πτήσης μιας σαΐτας δεν μπορεί να προβλεφθεί και να προσδιοριστεί έτσι και η ιδέα για τη δημιουργία των Εκδόσεων Σαΐτα συνεχώς διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται.

Η ιδέα ξεπήδησε τον Ιούλιο του 2012 με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου όπου τα έργα νέων συγγραφέων θα συνομιλούν άμεσα, δωρεάν και ελεύθερα με το αναγνωστικό κοινό.

Μακριά από το κέρδος, την εκμετάλλευση και την εμπορευματοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, οι Εκδόσεις Σαΐτα επιδιώκουν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις Εκδότη-Συγγραφέα-Αναγνώστη, καλλιεργώντας τον πραγματικό διάλογο, την αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επικοινωνία του έργου με τον αναγνώστη δίχως προϋποθέσεις και περιορισμούς.

Η ομάδα των Εκδόσεων Σαΐτα αποτελείται από νεαρά άτομα, τα οποία αγαπούν το βιβλίο και γι’ αυτό έχουν την διάθεση να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και το χρόνο τους. Φιλόλογοι αναλαμβάνουν τη φιλολογική επιμέλεια και τις τυπογραφικές διορθώσεις, γραφίστας σχεδιάζει το εξώφυλλο, καθώς επίσης αναλαμβάνουν και την προώθηση των ψηφιακών βιβλίων.

Όλα τα βιβλία (ebooks) που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Σαΐτα είναι αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή με ελεύθερη διανομή (free ebooks) με τις άδειες Creative Commons.

Ιστοσελίδα: saitapublications.gr

Βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα >>

Δωρίστε το...

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Κατηγορία: ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*