Αναζητώντας Κροκανθρώπους (Νικόλας Άσιμος)

Share

Αναζητωντας Κροκανθρωπους ασιμος

Αναζητώντας Κροκανθρώπους – Νικόλας Άσιμος

Το «Αναζητώντας Κροκανθρώπους» είναι το μοναδικό βιβλίο που έγραψε ο Νικόλας Άσιμος (1949 –1988). Περιέχει ποιήματα, θεατρικά κείμενα, διάφορες καθημερινές -και μή- ιστορίες, πάντα μέσα από το πρίσμα του Άσιμου, καθώς και κάποιες σκόρπιες σκέψεις του γενικότερα για την χώρα του, το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου και της εποχής, τους καλλιτέχνες της εποχής του κ.α. Το βιβλίο αρχικά κυκλοφόρησε από τον Άσιμο σε φωτοτυπημένα αντίγραφα.

Από τον Πρόλογο:
Ευτούτο το βιβλίο – κι ας φανεί παράξενο – δεν είναι δυνατό να διωχθεί, γιατί ο συγγραφέας του από πάντοτε παλεύει για την ελεύθερη έκφραση, και τόχει κατακτήσει το δικαίωμα τουλάχιστο για τον εαυτό του, πληρώνοντας αντίτιμο χιλιάδες χαμαλίκια. Τυπώθηκε επίσης σε λιγοστά αντίτυπα και δεν πουλιέται στο εμπόριο, και όπου μοιράζεται, η τιμή που πληρώνεις ίσα ίσα καλύπτει το κόστος της αντιπαραγωγοπαραγωγής του. Όχι τον κόπο του εκδότη-συγγραφέα, ούτε τον κόπο του μοιράσματος. Όποιος θέλει μπορεί να το πουλά, αλλά χωρίς κέρδος. Δεν είναι δυνατό να κατασχεθεί, διότι παρ’ όλα όσα πιστεύει ο συγγραφέας, έχει και κάποια μέσα του ψυχή τυπωμένη στο χαρτί, και είναι δύσκολο να βρεθεί, και δεν κατάσχεται η ψυχή. Και εξ’ άλλου αυτός που τόγραψε τυχαίνει να είναι άγνωστος – ευρύτατα γνωστός….

Συγγραφέας: Νικόλας Άσιμος
Έκδοση: “ανέκδοτο”
Έτος έκδοσης: 1981
Μέγεθος: 126 σελ. / 529 Kb
Μορφή: Pdf Online

Αναζητώντας Κροκανθρώπους


Embed / Κώδικας ενσωμάτωσης:
<a href="https://www.ebooks4greeks.gr/αναζητωντας-κροκανθρωπους-ασιμος" target="_blank"><i>«Αναζητώντας Κροκανθρώπους» (Νικόλας Άσιμος)</i></a> <iframe style="margin: 0 auto;" src="//v.calameo.com/?bkcode=00309402274c8ef157e4b&amp;mode=viewer&amp;view=book&amp;showsharemenu=false&amp;authid=Oa0cpZNi5hLy" width="100%" height="600" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Δείτε ακόμα:

Κατηγορία: ΒΙΒΛΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ / ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *