Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας και άλλες ιστορίες – Όσκαρ Ουάιλντ

Share

Ο Ευτυχισμενος Πριγκιπας

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας και άλλες ιστορίες

Η δύναμη του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, η αληθινή αγάπη, και η πραγματική φιλία αναδεικνύονται μέσα από τα πέντε διαχρονικά παραμύθια του Ιρλανδού Όσκαρ Ουάιλντ. Αξίες και έννοιες που πλέκονται με τα φτερά του αναγνώστη και τον οδηγούν σ’ ένα ταξίδι με προορισμό τον ίδιο του τον εαυτό. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις ιστορίες: «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», «Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο», «Ο εγωιστής Γίγαντας», «Ο αφοσιωμένος φίλος», «Η αξιοπρόσεκτη Ρουκέτα».

Λίγα λόγια για τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα:
«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Όσκαρ Ουάιλντ. Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα στο άγαλμα ενός πρίγκιπα και ενός χελιδονιού, που αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ επάνω του. Το άγαλμα παρατηρεί τον κόσμο και ανακαλύπτει τη φτώχεια, την ασχήμια, τη διαφθορά και την υποκρισία. Κάθε βράδυ δακρύζει για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω του. Μαζί αποφασίζουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, με κάθε δυνατό τρόπο.

Συγγραφέας: Όσκαρ Ουάιλντ
Μετάφραση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου (website)
Έκδοση: Σαΐτα (πηγή)
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 978-618-5147-59-4
Μέγεθος: σελ. 76 / 1.31 Mb
Μορφή: Pdf Online, AudioBook, ePub, AZW3

Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας κι άλλες ιστορίες – Όσκαρ Ουάιλντ


Embed / Κώδικας ενσωμάτωσης:
<a href="https://www.ebooks4greeks.gr/%ce%bf-%ce%b5%cf%85%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%82" target="_blank"><i>Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας κι άλλες ιστορίες του Όσκαρ Ουάιλντ</i></a> <iframe style="margin: 0 auto;" src="//v.calameo.com/?bkcode=0030940229f2d316add5c&amp;mode=viewer&amp;view=book&amp;showsharemenu=false&amp;authid=IcMrkgUMWwHF" width="100%" height="600" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Ακούστε το βιβλίο:

Κατηγορία: ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ, ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *