Ελεύθερη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη – eBooks4Greeks

Share

Δωρεαν ηλεκτρονικα βιβλια στα ελληνικα

 

Η Ελεύθερη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη eBooks4Greeks.gr είναι ένας τόπος ανοιχτής πρόσβασης που απ’ το 2010 προσφέρει νόμιμα ελληνικά δωρεάν βιβλία (free ebooks) και ηχητικά βιβλία τα οποία είναι ελεύθερων δικαιωμάτων ή παραχωρούνται από τους συγγραφείς και τους εκδότες τους.

Λίγα λόγια απ΄τους δημιουργούς

Το 2010 προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τότε στην Ελλάδα, μία Online Βιβλιοθήκη όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να διαβάσει βιβλία online αλλά και να τα κατεβάσει ελεύθερα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι αναγνώστες που αναζητούν να διαβάσουν δωρεάν βιβλία να μπορούν να το κάνουν, όπως επίσης και οι συγγραφείς που επιθυμούν να δημοσιεύσουν το έργο τους ελεύθερα να βρίσκουν βήμα. Το eBooks4Greeks δεν είναι ψηφιακός εκδοτικός οίκος αλλά ελεύθερη ψηφιακή βιβλιοθήκη. Ο συγγραφέας μπορεί να ετοιμάσει το βιβλίο του σε ψηφιακή μορφή (eBook), να το στείλει και να το δημοσιεύσουμε στην βιβλιοθήκη μας.

Μέσα στα χρόνια εκτός από βιβλία αρχίσαμε να δεχόμαστε απ΄τον κόσμο κείμενα, κριτικές, προτάσεις βιβλίων, συνεντεύξεις. Οπότε χωρίς να χάσει το βασικό του χαρακτήρα, το eBooks4Greeks.gr έχει εξελιχθεί σε αυτό που βλέπετε σήμερα.

Όλα τα βιβλία και τα κείμενα που διατίθενται, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα για προσωπική χρήση ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους οι οποίοι προσφέρουν τα βιβλία τους ελεύθερα στο διαδίκτυο καθώς και όλους τους φίλους που δείχνουν την στήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email και να γίνεστε φίλοι της σελίδας μας στο facebook και στο twitter.