Ελεύθερη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη – eBooks4Greeks.gr

Share

Δωρεαν ηλεκτρονικα βιβλια στα ελληνικαΗ Ψηφιακή Βιβλιοθήκη eBooks4Greeks.gr δημιουργήθηκε το 2010 και έκτοτε φιλοδοξεί να φιλοξενεί ποιοτικά, ελεύθερα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Σκοπός του eBooks4Greeks.gr είναι να συλλέξει εκτός των άλλων συγγραφέων και τα έργα πολλών από εσάς που «γνωρίζουμε» πως γράφετε, μα τις περισσότερες φορές κρατάτε τα γραπτά σας στο «σκοτάδι», ίσως γιατί μέχρι σήμερα δεν βρήκατε την ευκαιρία για να τα δημοσιεύσετε.

Σκεφτείτε, πόσες επιστημονικές μελέτες, διπλωματικές & πτυχιακές εργασίες, λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, σχολικά βοηθήματα, σπουδαίες σημειώσεις κλπ. «σβήνουν» ξεχασμένα σε κλειστά συρτάρια, σε κάποιες σκονισμένες βιβλιοθήκες ή σε παλιές δισκέτες, ενώ μπορούν να φανούν χρήσιμα σε πολλούς από εμάς αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα έργα και τους δημιουργούς τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς και εκδοτικούς οίκους οι οποίοι προσφέρουν τα βιβλία τους ελεύθερα στο διαδίκτυο καθώς και όλους τους φίλους δείχνουν την στήριξή τους στην προσπάθειά μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email ελληνικα ηλεκτρονικα βιβλια δωρεαν και να γίνεστε φίλοι της σελίδας μας στο facebook και στο twitter.

Δωρίστε το...