Λάκης Φουρουκλάς

Share

Λάκης ΦουρουκλάςΟ Λάκης Φουρουκλάς γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε το 1970 από κύπριους γονείς. Μεγάλωσε στην Κύπρο. Ζει στην Τσιανγκ Μάι της Ταϊλάνδης.

Δούλεψε σε διάφορες εφημερίδες και ραδιοσταθμούς στο νησί.
Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία στην Κύπρο και τρία στην Ελλάδα. Από τις εκδόσεις Γη στη Λευκωσία κυκλοφόρησαν οι συλλογές διηγημάτων «Αιώνια Αγαπημένη» και «Γαλανή & Λεύκιος», η νουβέλα «Το λάθος πάθος». Από τις Εκδόσεις Πάργα μόλις κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων «Ο Άγιος Πότης» (Μάιος 2011). Από τη Διόπτρα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το μυθιστόρημα «Μίρα, το λουλούδι του πολέμου», από την Εμπειρία Εκδοτική «Οι γυναίκες της συγνώμης» και από τις εκδόσεις Ιβίσκος το «Αγγελική. Το ημερολόγιο μιας πόρνης».

Σε eBooks έχουν κυκλοφορήσει τα μυθιστορήματα «Δυο φωνές και μια σιωπή», «Όλα αυτά που χάσαμε», «Τα μπλουζ της Μίρας» και «Σ’ αγαπώ απελπισμένα». Στα ηλεκτρονικά σκαριά είναι το αστυνομικό μυθιστόρημα «Στιλέτο» και η συλλογή διηγημάτων «Εγκληματικά Ασύστολα».

Διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «να ένα μήλο», «αντί x λόγου» και «Ρωγμές» στην Ελλάδα και «Εξάγγελος» στην Κύπρο, σε εφημερίδες, καθώς και σε διάφορες λογοτεχνικές ιστοσελίδες.

Ιστολόγιο του συγγραφέα: lakisf.blogspot.gr

Έργα του Λάκη Φουρουκλά:

Δωρίστε το...

Ίσως σας ενδιαφέρουν...

Κατηγορία: ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ

Tags:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*